Любимите ви радиостанции сега и в интернет

Онлайн радиата в мрежата стават все по-популярни и това ни даде повод да направим сайта Слушалник, който класира най-известните и стойностни станции в България. Това, което предлагаме е богат набор от информация за родната музика в различните жанрове.

Поп, рок, естрада, фолк или всичко, което пожелаете ще срещнете в лицето на десетките известни радиа, които предаваме специално за ваше височество слушателите. От менюто ни ще избирате между радио Фреш, NJOY, Веселина, Вероника, Витоша и още куп любопитни и атрактивни варианти.

Най-големия плюс на онлайн радиата в Slushalnik е, че може да ги пускате без да качвате допълнителен софтуер. Стига ви добрият стар Media Player, който да активира станцията, на която сте кликнали. Освен това вие слушате радио докато изпълнявате обичайните си задачи на компютъра било то проверка на електронна поща, чат с близки и роднини по Скайп или някакво друго интересно занимание пред монитора ви.

Как да откриете сайта ни

Много лесно, просто изпишете в браузера си http://slushalnik.com и всичко е наред. За вас сме подготвили изчистен дизайн, лесен за разбиране интерфейс, достъп до групите ни в социалните мрежи, новини от света на поп и рок музиката и много много други страхотни неща, които не бива да пропускате.

В преспектива готвим и специални изненади за нашите редовни посетители и фенове, така че очаквайте пълен купон когато посетите Слушалник. Изработихме тези весели страници за да се забавляваме заедно с всички, които обичат хубавите радиа у нас и се надяваме, че ще оцените труда ни по достойнство, благодарим ви предварително.

В заключение:

Отпуснете се и купонясвайте с любимото онлайн радио без да мислите за работа, проблеми и всичко онова, което създава негативен стрес в ежедневието ви. Почувствайте силата на стойностните песни в български ефир и се отдайте на танци и забави с любимите хора до вас. Най-важното бъдете здрави и щастливи тук и сега.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *